Zde je návod, jak si užít nejlepší sex o prázdninách ve svém životě

Ve svém životě zažijete mnoho různých druhů sexu. Existuje romantický sex, perverzní sex, sex na usmířenou, sex po rozchodu a samozřejmě vždy legendární sex na dovolené.

Prázdninový sex je v podstatě kategorie sama pro sebe díky tomu, že je naprosto epický. Koneckonců je to v podstatě jediné období ve vašem dospělém životě, kdy na vás není vyvíjen žádný tlak ani stres a můžete ho provozovat zcela uvolněně.

Narušení rutiny může zažehnout vášeň; když jste na neznámém místě s nepředvídatelným rozvrhem, váš mozek se často povzbudí, když se naladíte na novost svého okolí.

Cestování s partnerem také mísí vaši rutinu, takže vše je o něco vzrušující - včetně toho, co se děje v posteli.

A pak je tu fakt, že na dovolené jste obvykle prostě méně vystresovaní. Na dovolené jsme vždy velmi uvolnění. Na to poukazuje i fakt, že je mnohem snazší dostat se do nálady a dokonce i dosáhnout orgasmu.

Přihlaste se a odebírejte rady Dr.Protecta a získejte slevu 5% hned teď.

#formular#

Na dovolené můžete být také ochotnější zkoušet nové věci. Na cestách obvykle klesají vaše zábrany a můžete být otevřenější novým věcem. To vás a vašeho partnera může v konečném důsledku sblížit. Podle teorie sebeexpanze, když vytváříte a podporujete příležitosti k růstu, může to zvýšit propojení a naplnění ve vztahu.

Velkou část půvabu prázdninového sexu jistě tvoří to, že se jednoduše necháte unášet proudem. Existuje však několik věcí, které můžete udělat, aby byl váš zážitek ještě nezapomenutelnější a příjemnější. V následujícím článku vám vysvětlíme, co všechno musíte udělat.

Jak mít nejlepší sex na dovolené:

Jak na to: Odjezd na dovolenou je jen prvním krokem. Zde se dozvíte, co dalšího můžete udělat, abyste si sex na dovolené užili co nejlépe.

Ujistěte se, že jste uvolnění.

Nesnažte se být zaneprázdněni hned po návratu z náročné výstavy. Mnoho lidí potřebuje být uvolněných, aby se dostali do nálady. Uvolnění může usnadnit touhu, vzrušení, rozkoš a orgasmus, zatímco stres může aktivovat reakci bojuj nebo uteč, což může narušit sexuální reakce a fungování. V zásadě platí, že maximální uvolněnost zvyšuje šanci, že si užijete.

Nechte partnera naplánovat alespoň jednu věc.

Pokud máte tendenci přebírat otěže, pokud jde o plánování trasy výletu (např. jste zamluvili hotel, prozkoumali všechny restaurace a ujistili se, že všichni mají své pasy), dohodněte se, že si na to vezmete alespoň jeden den nebo půl dne.

Nechte svého partnera, aby si po určitou dobu hrál na "táborového poradce", a nechte ho vybrat aktivity, které budete během dne dělat. Možná se vám líbí, že máte vše na starosti, a je to pro vás uklidňující, ale váš partner ocení, když se o povinnosti podělíte a budete se cítit uvolněně.

Vyměňte si pozice.

Na dovolené máte trochu více času, tak proč se neodchýlit od obvyklé postelové rutiny? Dovolená dává lidem opravdu skvělou příležitost mít čas experimentovat s věcmi, které doma nedělají. Můžete si dokonce vybrat novou polohu, kterou budete každý den zkoušet a experimentovat s ní.

Dělejte to ve vodě.

Ať už jste na dovolené v tropické nebo zasněžené lokalitě, pravděpodobně se ve vašem okolí nachází nový vodní prvek - i kdyby to byla jen sprcha nebo vana. Tak toho využijte. Společné sprchování může být opravdu sexy.

Pláž je skvělým místem pro zahřátí a skvělým nápadem pro předehru, takže v ní můžete s partnerem pokračovat ve vaně nebo to zkusit v moři.

Dopřejte si sex, kdykoli budete mít náladu.

Když jste oba zaneprázdněni nesváteční rutinou, musíte si sex tak trochu naplánovat. Prázdniny však nabízejí příležitost přenastavit se, změnit plány a být flexibilnější, pokud jde o vaši rutinu.

Mnoho párů má rádo sex ráno nebo před večeří, protože těsně před spaním jsou příliš unavení. Je to dobrá příležitost, jak si s partnerem jednoduše promluvit o načasování, než vyrazíte na dovolenou.

Připravte své tělo na nezapomenutelný sex

Dr.Protect připravil několik produktů, které vám pomohou dosáhnout ještě většího sexuálního potěšení. Například Dr.Protect Mega Erektion Capsules je zejména jako super afrodiziakum pro muže i ženy. U mužů pomáhá při slabé erekci a impotenci, u žen před menopauzou zase zvyšuje chuť na milostný akt a pomáhá proti frigiditě.

Dalším produktem jsou kapsle Dr.Protect Zdravá prostata. Ten slouží k podpoře prostaty a močového měchýře. Pro podporu zdraví prostaty a močového měchýře se nejčastěji používá dýňový olej. Dýňový olej není doplňkem stravy určeným výhradně pro muže, ale s úspěchem jej užívají i ženy. Nezapomněli jsme ani na pijáky kávy.

Dr.Protect Coffee Shatawari ájurvédský nápoj pro reprodukci je rozpustný obilný kávový nápoj s bylinou SHATAWARI. Podporuje ženský a mužský reprodukční systém při neplodnosti, pohodu v menopauze, při menstruaci, odolnost organismu vůči stresu, dobré trávení. Osvěžuje, nakopává, navozuje pocit pohody. Vhodný ke každodenní konzumaci, slouží jako výborná náhrada kávy.

Řiďte se těmito tipy, abyste si užili tu nejlepší dovolenou se svým partnerem: