Proč je šťáva z Aloe Vera skutečná BOMBA na imunitu?

blog-aloe

Aloe je rostlina, kterou obdivovali již dávné civilizace a lety její přisoudili punc legendárnosti. Díky svému složení je skutečně jedním z nejúžasnějších darů přírody. Obsahuje více než 100 aktivních složek včetně vitamínů, minerálů, aminokyselin a speciálních fytonutrientů. Jak ovlivňuje naši imunitu?

Jak funguje imunitní systém?

Šťáva z Aloe Vera je ideální pro zvýšení naší imunity. Oslabenou imunitu Aloe posiluje a vystupňovanou, která bývá často v podobě alergií a například astmatu, utlumuje. Imunitní systém je systém specializovaných buněk a orgánů, který nás chrání před vnějšími biologickými vlivy.

Pokud imunitní systém správně funguje, chrání tělo před bakteriemi a virovými infekcemi, ničí rakovinové buňky a cizí látky. Pokud imunitní systém oslabuje, klesá i naše obranyschopnost, což umožňuje růst a rozmnožování patogenů včetně virů, které způsobují nachlazení a chřipku.

Šťáva z Aloe stimuluje část imunitního systému zvanou makrofágy. Tyto makrofágy jsou silné buňky, které demonstrují fagocytózu polykáním útočníků v krevním oběhu. Výzkumy v souvislosti s Aloe dokazují, že polysacharidy v Aloe Vera jsou hlavním důvodem primární reakce našeho organismu na viry! Před viry se můžete chránit i ochrannými maskami, rouškami a respirátory.

Aloe může mimo jiné pomoci i při problémech s játry, při vysokém cholesterolu, paradentóze, astmatu, obezitě či ženských problémech. Podporuje přirozenou očistu organismu, zdravá střeva a trávicí trakt, pomáhá řešit různé kožní problémy a příznivě působí při únavě a cukrovce. Vysoce koncentrovaná šťáva působí antisepticky, antiviroticky, antibakteriální a antimykoticky.

Proč je ESI Aloe Vera šťáva to nejlepší řešení pro vaši imunitu?

Šťávy z Aloe od společnosti ESI jsou nepasterizované a nepřidává se do nich cukr, barviva ani voda. Aloe šťáva je vyrobena jedinečným způsobem, ve kterém se slučují optimální vlastnosti vnitřní části listu (bez Aloi) a čistého gelu obsaženého uvnitř rostliny. Díky tomu je garantována koncentrace až 99,8% čisté šťávy z Aloe Vera! Šťáva je získávána přímo z čerstvé dužiny krájené ručně. 

Čistou šťávu z Aloe Vera si můžete koupit zde.

 

Kouknite si další související články