Jak zlepšit paměť a schopnost soustředění?

Fosfatidylserin (PS) je fosfolipid, který je podstatnou složkou 100 miliard mozkových buněk. Vyskytuje se v mozku a v membránách mozkových buněk.

Je jednou z nejkritičtějších živin pro optimální zdraví mozku. Stovky miliard nervových buněk jsou nejaktivnějšími buňkami v našem těle, jejich membránové systémy přenášejí elektrické signály v mozku, míše prostřednictvím trilionů cest. Tyto elektrické signály vyžadují stálý přísun fosfatidylserinu PS.

Jaké jsou varovné signály nedostatku PS?

– neschopnost učit se, porucha paměti

– poruchy úsudku, poznávání, koncentrace, pozornosti

– stárnutí způsobuje pokles PS v buňkách, následkem je snížení kognitivních funkcí (kognitivní funkce nám umožňují myslet a rozpoznávat okolní svět, můžeme se díky nim učit, pamatovat si, posuzovat, odůvodnit, koncentrovat se a mluvit).

Kde najdeme PS?

PS má zásadní význam pro normální fungování mozkových neuronů, podporu dělení a opravy nervových buněk. Přestože naše tělo je schopné produkovat určité množství PS, nestačí to na optimální funkci mozku a proto musíme PS doplňovat. Které potraviny jsou bohaté na Fosfatidylserin? V uvedené tabulce je obsah PS mg/100 g.

 

Pokud přijímáte málo omega 3 mastných kyselin, PS se v mozku může snížit až o třetinu. Pokud patříte k vegetariánům, je třeba doplňovat PS pravidelně, protože denní příjem může být nižší než 50 mg denně.

Vědci se domnívají, že PS bude v budoucnu jednou z klíčových látek, které zabrání ztrátě paměti ve vyšším věku.

Přijměte proto preventivní opatření už dnes - denní dávkou 100 mg si zajistíte dobrou paměť a mentální výkonnost až do pokročilého věku.

 

Až 100 mg fosfatidylserinu v 1 kapsli najdete v produktu DR.PROTECT MEGAMOZEK, je vyrobený extrakcí z  přírodních sójových bobů.

 

Příznivé účinky tohoto produktu ocení:

    • Osoby, které potřebují podpořit duševní a psychickou výkonnost (při stresu, zátěži, náročném pracovním tempu),
    • Senioři, pro udržení kognitivních funkcí a podporu paměti (kognitivní funkce nám umožňují myslet a rozpoznávat okolní svět, můžeme se díky nim učit, pamatovat si, posuzovat, odůvodnit, koncentrovat se a mluvit),
    • Všichni, kteří si chtějí zachovat dobrou paměť a mentální výkonnost až do pokročilého věku,

 

  • Studenti připravující se na zkoušky, zvyšuje kognitivní funkce při řešení úloh,
  • Duševně pracující lidé, manažeři - přispívá k odolnosti vůči stresu,
  • Učitelé - pomáhá koncentraci a duševnímu výkonu v případech stresu, psychické zátěže,
  • Senioři bojující se zapomnětlivostí, poruchami paměti, výpadky paměti a neschopností udržet pozornost, vzpomenout si,
  • Všechny Osoby, které si chtějí déle uchovávat duševní svěžest.

 

Pro všechny, kteří si chtějí zachovat dobrou paměť a mentální výkonnost až do pokročilého věku i pro duševně pracující, studenty a zejména seniory bojující se zapomnětlivostí, poruchami paměti, výpadky paměti a neschopností udržet pozornost či vzpomenout si doporučujeme Dr.Protect Megamozek kapsle.