Jak nejlépe čistit játra s ostropestřcem mariánským? Zázračná rostlinka pomůže každému

Špatná pokožka jako signál, že s Vašimi játry není všechno v pořádku.

Pokožka je hlavním ukazatelem stavu jater. Pokud máte na obličeji či na těle akné, ekzém, lupénku, suchou pokožku či pocit svědění a pálení pokožky, Vaše játra potřebují pomoci.

Nejvhodnějším pomocníkem při ochraně jater, a tím pádem i při řešení kožních problémů je Ostropestřec mariánský.

Kůže je náš největší orgán, pokrývá celé lidské tělo a v sobě ukrývá mnoho funkcí. Nejdůležitější je ochranná funkce - působí jako bariéra chránící vnitřní orgány těla před vlivy z vnějšího prostředí. Přes tento orgán se však v dnešní době dostává do těla mnoho toxinů (pracími prostředky, kosmetikou, oblečením) a to je pro tělo velkou zátěží.

Mnohem větší zátěží je však dnešní strava, kterou dennodenně konzumujeme. Plná přídavných, syntetických a umělých látek, které mohou být ve velké míře pro tělo jedem. Proto nejen alkohol, cigarety a léky můžeme považovat za jed, který má na svědomí odumírání jaterních buněk.

 ОSTROPESTŘEC – ODBORNÍK na DETOXIKACI

Škodlivé účinky prostředí na náš organismus můžeme zmírnit ostropestřcem mariánským, který disponuje silným antioxidačním účinkem a dokonale pročistí a zregeneruje Vaše játra. Účinnou látku Ostropestřce mariánského tvoří silymarin, který dokáže obnovit jaterní buňky a zároveň zlepšit činnost těch poškozených. Jeho užíváním máme možnost zvýšit detoxikační procesy až o 50 %.

Játra moderního člověk denně podstupují zvýšenou zátěž vlivem znečištění životního prostředí, kosmetiky, čisticích prostředků, nevyvážené stravy s nadbytkem chemikálií, ztužených tuků, konzervantů, alkoholu, tabáku. Játrům škodí i stres, přepracování a mělké dýchání, užívání léků včetně hormonální antikoncepce, nebo léků na podporu plodnosti, proti bolesti a pod.

 

Za studena lisovaný olej z Ostropestřce je pro tělo přirozená forma na vstřebávání účinné látky silymarinu a posune vás tak vpřed na vaší cestě ke zdravým játrům. Čili kromě vnitřní očisty organismu můžeme počítat i s očistou vnější - odvděčí se nám zdravou a svěží pletí.

Játra moderního člověk denně podstupují zvýšenou zátěž vlivem znečištění životního prostředí, kosmetiky, čisticích prostředků, nevyvážené stravy s nadbytkem chemikálií, ztužených tuků, konzervantů, alkoholu, tabáku. Játrům škodí i stres, přepracování a mělké dýchání, užívání léků včetně hormonální antikoncepce, nebo léků na podporu plodnosti, proti bolesti a pod.

Játra jsou oprávněně považovaná za chemická laboratoř lidského těla, projevy jejich zhoršené funkce jsou:

  • problematická menstruace - velmi silné nebo slabé krvácení, bolesti před a během menstruace, PMS, cysty, myomy apod.
  • neplodnost a opakované potraty
  • narušená srážlivost krve
  • kožní problémy - ekzémy, akné, vyrážky
  • narušené trávení - zhoršené trávení mastných, těžkých jídel
  • náladovost, výbuchy hněvu
  • bolesti hlavy

Stav jater si můžete ověřit u svého lékaře jaterními testy (vyšetření z krve). Tímto způsobem se prokáží středně vážné až vážné stavy. Při mírném zhoršení jaterních funkcí jsou testy často ještě v normě, citlivější osoby však již mohou pozorovat zdravotní problémy.

Pomozte svým játrům! Silybum marianum, alias Ostropestřec mariánský nebo bodlák známe jako rostlinu s nejvýraznějším účinkem na funkci jater a zejména detoxikaci.

 

DR.PROTECT OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ + KOPŘIVA

Obsahuje za studena lisovaný olej z Ostropestřce mariánského + Olejový výtažek z Kopřivy

 

Ostropestřec mariánský podporuje:

  • trávení
  • funkce jater a jejich detoxikaci
  • přirozenou obranyschopnost organismu-imunitu
  • napomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi
  • normální činnost srdce
  • působí jako antioxidant

Kopřiva dvoudomá podporuje:

  • normální činnost ledvin a prostaty
  • vylučování vody z organismu
  • normální stav kloubů, pokožky, vlasů a nehtů 

Příznivé účinky oleje z bodláku - Ostropestřce mariánského (Silybum marianum) byly známé již v antické době. V tradiční medicíně je ostropestřcový olej velmi oblíbený a považuje se za jeden z nejbezpečnějších přírodních prostředků. Skvělým způsobem jak ho získat do svého těla a zlepšit si zdraví jsou kapky Dr.Protect Ostropestřec Mariánský a Kopřiva kapky.